GULLGRUVEN SENTER
LIAMYRENE 1, 5132 NYBORG
dscf5419
Lampehuset
Mye forandrer seg med riktig belysning! Lamper er i dag blitt like mye et spørsmål om stil og interiør, som behovet for lys. Det kjøpes mye belysning i Norge og det skyldes at belysning er med på å gjøre hjemmet mer personlig og hyggelig! Lamper er en viktig del og utgjør prikken over i`en i interiøret!
 
Lampehuset består av 50 butikker over hele landet og er i dag den ledende faghandel-kjeden innen belysning. Vi har over 50 års erfaring i bransjen, er i sterk vekst og utvikler oss kontinuerlig i tråd med markedet og våre kunders ønsker. Vi har som mål å være kundens førstevalg på belysning, dette oppnår vi med å være Best på Lys. Vi tilbyr et stort utvalg av egne og unike lampemodeller, i tillegg til produkter fra flere kjente varemerker. Vårt hovedfokus er belysning, men vi tilbyr også et spennende utvalg av andre interiørprodukter.
 
Visste du at en 60-åring trenger 3 ganger så mye lys som en 20-åring? I mange tilfeller kan det hjelpe med å bytte til en riktigere lyskilde i lampen du har fra før, og du kan i tillegg kjøpe nye og spennende lamper for å oppnå optimal belysning i ditt hjem. Nye lamper fornyer hjemmet like godt som nye pyntegjenstander, i tillegg gir det nytte i form av belysning.
 
Spør oss om råd, så vil vi veilede deg til riktig belysning i alle rom. Vi er best på lys!
lampehuset-bestpa%cc%8alys r%c3%b8d
ÅPNINGSTIDER:
Man-fre: 10–20, lør 10-18
TELEFON
55 18 25 15
GULLGRUVEN SENTER
LIAMYRENE 1, 5132 NYBORG


Informasjonskapsler / Cookies
Personvernerklæring